Brukerdiskusjon:Karen Naalsund

Fra Kunsthistorie
Hopp til: navigasjon, søk
For alle For skribenter Informasjon
Om kunsthistorie
Generelle betingelser
Innhold
Diskusjonside
Brukerliste
Administratorer
Hjelpesider
Hvordan man redigerer en side
Hvordan skrive en side
Stilmanual
Bruk av kilder
Lisens
Opphavsrett
Velkommen som Ny bruker. Søker du kunnskap som kan brukes i artikkelskriving prøv Hjelp som har en rekke lenker til relevant stoff.
Vær oppmerksom på at bidrag til kunsthistorie kan bli redigert, endret eller fjernet av andre bidragsytere.
Du lover oss også at du skrev teksten selv eller kopierte fra en ressurs som ikke er beskyttet av opphavsrett.
Fagwikien krediterer den enkelte brukeren ved hjelp av et automatisk system der navnet på alle som har redigert artikkelen vises underst på sidene. Da dette er automatisk vil ikke mengden arbeid hver enkelt gjør i artikkelen kunne vises, bare hvem som har redigert artikkelen. Hvor mye hver enkelt har bidradd med kan en finne i artikkelens historikk.

LEGG ALDRI INN TEKST ELLER BILDER SOM ER BESKYTTET AV ANDRES OPPHAVSRETT UTEN DERES TILLATELSE!


Om du setter denne (ikke det som er i redigeringsmodus) {{KN}} under billedbeskrivelsen på bilder du har tatt selv så kommer de automatisk i en egen kategori som du finner under toppfanen bilder. Malen har også den lisensen som vi bruker som krever at du blir navngitt som fotograf og ikke tillater kommersiell bruk. --Nina 21. mar 2010 kl. 21:28 (UTC)

Foto av kunst

Det er fint om du skriver hvor bildene henger på kunstbilder. Jeg har lagt inn mange 100 bilder der jeg har syndet litt selv mot dette, men de ligger i en kategori på stedet de henger slik at det er mulig å arbeide videre med dette. --Nina 22. mar 2010 kl. 11:08 (UTC)