Brukerdiskusjon:Reøv

Fra Kunsthistorie
Hopp til: navigasjon, søk
For alle For skribenter Informasjon
Om kunsthistorie
Generelle betingelser
Innhold
Diskusjonside
Brukerliste
Administratorer
Hjelpesider
Hvordan man redigerer en side
Hvordan skrive en side
Stilmanual
Bruk av kilder
Lisens
Opphavsrett
Velkommen som Ny bruker. Søker du kunnskap som kan brukes i artikkelskriving prøv Hjelp som har en rekke lenker til relevant stoff.
Vær oppmerksom på at bidrag til kunsthistorie kan bli redigert, endret eller fjernet av andre bidragsytere.
Du lover oss også at du skrev teksten selv eller kopierte fra en ressurs som ikke er beskyttet av opphavsrett.
Fagwikien krediterer den enkelte brukeren ved hjelp av et automatisk system der navnet på alle som har redigert artikkelen vises underst på sidene. Da dette er automatisk vil ikke mengden arbeid hver enkelt gjør i artikkelen kunne vises, bare hvem som har redigert artikkelen. Hvor mye hver enkelt har bidradd med kan en finne i artikkelens historikk.

LEGG ALDRI INN TEKST ELLER BILDER SOM ER BESKYTTET AV ANDRES OPPHAVSRETT UTEN DERES TILLATELSE!

--Nina 10. nov 2008 kl.15:52 (CET)

Identifisering av skribenter

Denne siden ble sist redigert 8. jun 2009 kl. 09:03 av Nina Aldin Thune. Basert på arbeid av Frode Inge Helland og Reidun Øverås

Kan du lese setningen en gang til?

Denne siden ble sist redigert 8. jun 2009 kl. 09:03 av Nina Aldin Thune. Basert på arbeid av Frode Inge Helland og Reidun Øverås.

Meningen er at denne setningen skal kunne identifisere alle som er inne og redigerer en artikkel. Den sier ingenting om hvor mye hver enkelt har skrevet der. Om jeg finner mer litteratur, bilder etc. så vil artikkelen endre seg og denne utvidelsen fanger opp dette.

Utvidelsen er bare brukt på fagwikier og du kan se et eksempel på Lokalhistorie: http://lokalhistoriewiki.no/index.php/Trondenes_kirke. Dette er en artikkel som i hovedsak er skrevet av en bruker, men som mange har pusset litt på.

På en wiki vil du aldri være eneste forfatter i all fremtid da dette er litt av tanken bak at vi alle bidrar med sammen å lage et verk, det ligger i wikiens natur at dette er et samarbeidsprosjekt.

Utvikleren som har laget denne utvidelsen er klar over at den ikke er perfekt da den ikke viser hvor mye hver enkelt har bidradd med i en artikkel det er en form for automatisk kreditering og bedre enn ingen kreditering.

Det er leit at du oppfatter dette på denne måten da artiklene dine er gode og et verdifullt bidrag til kunsthistorie. --Nina 8. jun 2009 kl. 07:37 (UTC)

Endringer av teksten

Etter å få oppgitt hvor det er mulig å endre teksten nederst på sidene har jeg prøvd å endre den litt. Det står nå på Harrartikkelen:

Denne siden ble sist redigert 8. jun 2009 kl. 09:03 av Nina Aldin Thune. Redigeringer av Frode Inge Helland og Reidun Øverås detaljer i historikken.

Artikkelens historikk, som finnes under fanen historikk øverst på hver side, vil alltid gi et korrekt bilde av hva hver enkelt har bidradd med, så jeg håper dette løser problemet.

Om det er andre ting du har lyst å diskutere så prøv på Diskusjonsiden eller på min diskusjonside. Det er ikke alltid endringer kan gjøres med en gang og det kan være forskjellige meninger om ting, men det er alltid lov å lufte sine meninger. I noen tilfeller, som dette, har en ikke tenkt over at en tekst kan misforståes. --Nina 11. jun 2009 kl. 09:47 (UTC)