Kunsthistorie-diskusjon:Underprosjekter/Moderne kunsthistorie

Fra Kunsthistorie
Hopp til: navigasjon, søk


Tut og kjør!

Fredrik er allerede i gang. Han har valgt å skrive om Håkon Gullvåg. For de av dere som ikke vet riktig hvem dere skal ta fatt på har jeg lagt inn en rekke tekster på Classfronter mappe Kunst- og kulturhistorie og undermappe Prosjekt moderne kunsthistorie. Her er det bare å forsyne seg og bruke som startgrunnlag bare dere tar høyde for at mye er skjedd siden tekstene ble skrevet til Kunstforeningens vår- og høstprogrammer. Der er til og med noen linjer om Reidar som deltok på Vestlandsutstillingen i hine hårde dager. Husk å ikke bruke bilder før det er bombesikkert at: A) kunstneren har gitt sin tillatelse og B) at kunstneren ikke er medelem av Bono.--Frode Inge Helland 2. okt 2007 kl.16:05 (CEST)

Billedstørrelser

Det er viktig at bilder som blir lastet opp her ikke er større enn 1000px x 1000px da serveren ikke tåler større billedstørrelser og siden blir umulig å åpne. Les også Om Kunsthistoriewikien og Retningslinjer for billedbruk.--Nina 2. okt 2007 kl.18:14 (CEST)

Lenking i artikler

På wikipedia er det vanlig å lenke alle årstall og stedsangivelser. Det gjør vi ikke på Kunsthistorie.com da slike lenker for all tid vil forbli røde da vi ikke trenger disse artiklene. Lenk til alt som er relevant for kunsthistorie, arkitekturhistorie og kulturminnevern.--Nina 2. okt 2007 kl.18:14 (CEST)

Lisenser på bilder

Det er fint om det settes lisens på bilder som lastes opp. Om det er mindre enn 70 år siden kunstneren døde så har disse bildene kopirett d.v.s. de kan ikke brukes fritt. Da artiklene er en del av utdanning, kan vi bruke lisensen {{Kopirett}} som tillater en kritisk vitenskapelig bruk. På billedsidene må det stå kunstnerens navn for det er kunstneren selv som har rett til å offentliggjøre bildene. --Nina 2. apr 2008 kl.13:55 (CEST)