Diskusjonside

Fra Kunsthistorie
(Omdirigert fra Emner til diskusjon)
Hopp til: navigasjon, søk
Archive
Arkiv
Diskusjonside

Diskusjoner om faglige tema og denne wikien.

DIFOR ER INTERNETTET ein utru tenar. Ikkje berre er der så uhorveleg med data. Likt og ulikt er å finna. Det lumske er at ingen står som garantist for tilbodet - gehalten varierer frå fagleg soliditet til rein humbug. Kvalitetssikring finst ikkje, og dermed er internett prinsipielt ubrukeleg som kjelde for påliteleg kunnskap. Hentet fra: [1]

Klikk her for å skrive et nytt innlegg nederst på siden. Vennligst husk å signere innleggene dine ved å skrive ~~~~ på slutten!

Vising av hvem som har redigert nederst på sidene

Vi har fått et system som automatisk viser de siste som har redigert en side nederst. Dette er et automatisk system og for å få full oversikt over hvem som har gjort hva må en alltid sjekke artikkelens historikk som i detalj viser hva hver enkelt har bidradd med. --Nina 12. jun 2009 kl. 18:39 (UTC)

Store bilder som blokkerer serveren

På grunn av en litt uheldig kombinasjon av parametre i hvordan serveren og Mediawiki er konfigurert så er det mulig å laste opp større bilder enn det er mulig å konvertere. Når dette skjer så låses selve billedsiden og Spesial:Nye bilder. Hvis du går inn på Spesial:Siste endringer og velger filrommet [] så vil du se hvilken fil det gjelder da dette vil listes som ett av de sist opplastede, men uten at bildet vil bli vist som nettopp et bilde. Når dette bildet skal slettes så må du manuelt lage en url «http://kunsthistorie.com/w/index.php?title=Fil:billednavn&action=delete» i adressefeltet til nettleseren, og slå retur. Husk at du må ha riktig billednavn. Jeg antar de fleste skjønner de må være administratorer for å kunne slette bilder. I de tilfellene hvor dette ikke fungerer så må noen inn på serveren å slette billedfila i det midlertidige opplastingsområdet. Jeblad 24. jun 2009 kl. 18:57 (UTC)

...